2012. november hónap bejegyzései

Suli-vár 2012

November 17-én, a Klauzál Házban megrendezésre került az immár hagyományosnak mondható Suli-vár, ahol kerületünk iskolái mutatkoznak be.  A mi iskolánk pedagógusai is készültek erre az alkalomra, és színes, érdekes eszközökkel, játékokkal vártuk az érdeklődő szülőket és gyerekeket.

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | Suli-vár 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyílt óra

2012. november 27-én 8 órától nyílt órát tartunk a második osztályban, ahol a Montessori pedagógia szellemében oktatjuk és neveljük tanulóinkat. Tanít: Bordás Annamária Minden leendő első osztályos gyermeket és szüleit szeretettel várjuk!

Kategória: Beiskolázás, Események | Nyílt óra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tutanhamon Museion

A felső tagozatosok 2012. november 9-én egy különleges történelemórán vettek részt a Tutanhamon Museionban. A 32 tanuló az egyiptomi szokásokkal és történelemmel ismerkedtek meg.

Kategória: Események, Galériák | Tutanhamon Museion bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Iskolai könyvtárak világnapja 2012

“Az iskolai könyvtár kulcs a múlthoz, jelenhez és a jövőhöz.” Ez a mondat 2012-ben az Iskolai Könyvtárosok Nemzetközi Szervezetének a mottója. Fontos, hogy az iskolai könyvtárakban rejlő lehetőségek minél szélesebb körben ismertek legyenek, hasznosuljanak, szerves részét képezzék az intézmények oktató … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Iskolai könyvtárak világnapja 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bábszínház

Október 27-én, szombaton az 1., 3., 4. osztály tanulói ellátogattak  a Bábszínházba, ahol egy izgalmas előadáson vettek részt: Presser G.-Varró D.: Túl a Maszat-hegyen című bábjátékát nézték meg.  

Kategória: Események, Galériák | Bábszínház bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Halloween 2012

Idén is megrendeztük a Halloween-délutánunkat. A gyerekek kézműveskedhettek, és persze nem maradt el az arcfestés és a töksütés sem! 🙂  

Kategória: Egyéb, Események, Galériák | Halloween 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva