Egyéb kategória bejegyzései

Jótékonysági Est 2016

február 19-én, pénteken délután 18 órakor került sor iskolánk másodszor megszervezett nagyszabású Jótékonysági Estjére, melyre meghívtuk kerületünk vezetőit, vállalkozókat, üzletembereket, szülőket, régi tanítványokat és a kerületi / környékbeli társadalmi szervek vezetőit, képviselőit. A rendezvény célja, hogy az összegyűjtött adományokkal támogassuk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Galériák | Jótékonysági Est 2016 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A magyarországi németek kitelepítésének 69. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezést a Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Nagytétényi Polgári Kör, a Nagytétényi Sváb Emlékhelyen.   http://www.promontortv.hu/2016/01/25/a-nemet-kitelepitettekre-emlekeztek-nagytetenyben/

Kategória: Egyéb, Események | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Október 23.

Kategória: Egyéb | Október 23. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. szeptember 1. Évnyitó

Tanévnyitó ünnepélyünk képekben

Kategória: Egyéb | 2015. szeptember 1. Évnyitó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egészségnap

2014. november 07-én délelőtt – mint az már hagyomány – rendeztük meg iskolánkban a tanév első Egészségnapját. Minden osztály elméleti és gyakorlati „képzésben” részesült, azaz a látottakat és a hallottakat valamilyen formában rögtön ki is próbálták, vagy megvalósították. A programokról: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Egészségnap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Évnyitó

Az első tanítási nap reggelén tartottuk meg a tanév-és projektnyitó ünnepélyünket. Iskolánk ettől a tanévtől kezdve részt vesz a „Köznevelés az iskolában” c. Európai Uniós pályázatban. Így a tanévnyitó ünnepély egyben ünnepélyes projektindító ünnepély is volt. Megtisztelte tanévnyitónkat jelenlétével: Mátésné … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Évnyitó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gála 2014. március

Kategória: Egyéb, Események, Galériák | Gála 2014. március bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fogyatékkal Élők Napja alkalmából rendezett műsor

Promontor TV Évek óta iskolánkat kéri fel az önkormányzat vezetése, hogy a „Fogyatékkal Élők Napja” alkalmából rendezett kerületi ünnepségen iskolánk tanulói adják a műsort. Így történt ez ebben a tanévben is. 2013. december 5-én kora délután a kerület vezetőinek – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Fogyatékkal Élők Napja alkalmából rendezett műsor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bemutató óra leendő első osztályos szülők számára

2013. november 26-án reggel a 3. osztályban tartott bemutató matematika órát Pospischek Csilla kolléganő. Erre az órára vártuk – a beiskolázási program-sorozat „Sulivár” utáni első állomásaként – a leendő első osztályosok szüleit, a gyerekeket és az érdeklődőket. Cél a Montessori-módszer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Bemutató óra leendő első osztályos szülők számára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Suli – vár

2013. november 16-án, szombaton délelőtt került sor a Klauzál Házban a már hagyományosan, évek óta megrendezett Suli-várra. A polgármester úr és helyettese, valamint az oktatásért felelős kerületi vezető megnyitója után, a kerület valamennyi iskolája ekkor bemutatkozik, s az érdeklődő szülők … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Egyéb, Események, Galériák | Suli – vár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva