Egyéb kategória bejegyzései

Hugonnai Vilma Deutsche Nationalitaten Grundschule

ANTAL GÁBOR hugonnaiantalgabor@gmail.com BOGNÁR EMMA hugonnaibognaremma@gmail.com CSÉP ANDREA hugonnaicsepandrea@gmail.com FLASKÁRNÉ HAJDU RITA hugonnaiflaskarne@gmail.com GYÜRKI EDIT hugonnaigyurkiedit@gmail.com HORVÁTH ZSOLT hugonnaihorvathzsolt@gmail.com KATÓ GYÖNGYI hugonnaikatogyongyi@gmail.com KISS ALEXANDRA kissalexandra.hugonnai@gmail.com LAKÓCAI GÁBOR hugonnai.lakocai@gmail.com MAYER SZILVI hugonnaimayerszilvia@gmail.com MÓRICZ MAGDOLNA hugonnaimoriczmagdolna@gmail.com PETŐ ANNAMÁRIA hugonnaipetoani@gmail.com SÁNDOR MÁRTA sandorne.marti.945@gmail.com … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hugonnai Vilma Deutsche Nationalitaten Grundschule bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A mikulás

Természetesen idén is eljött iskolánkba a mikulás, akit a gyerekek énekekkel, és szép versekkel vártak. Olyan sok jó gyerekkel találkoztak, hogy azt az ígéretet kaptuk, jövőre is meglátogat bennünket.

Kategória: Egyéb | A mikulás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Márton nap az iskolában

Az alsós tanítóink közös programot szerveztek a gyermekeknek, sok érdekes, és vicces feladattal. Mindenki nagyon nagy örömmel vett részt a programokon.

Kategória: Egyéb | Márton nap az iskolában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Adventi műsor a Szelman házban 2018

A kórusunk és versmondóink szerepeltek a Szelman házban megrendezett adventi műsorban. Az új zongoránk is itt mutatkozott be először külső helyszínen. Köszönjük a szülőknek aki támogattak és elkísértek bennünket.

Kategória: Egyéb | Adventi műsor a Szelman házban 2018 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismét szerepelhettünk a Fogyatékkal élők napján

Több osztályunk is fellépett a Fogyatékkal élők napján. Köszönjük a gyerekeknek, hogy ismét lelkesen tanultak, és a felkészítő pedagógusoknak az áldozatos munkát.

Kategória: Egyéb | Ismét szerepelhettünk a Fogyatékkal élők napján bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szüreti bál 2018

Iskolánk ismét fellépett a kerületi szüreti mulatságon. Énekkarunk több dallal készült a mulatságra. Köszönjük a gyermekek és felnőttek idejét, és szorgalmát!  

Kategória: Egyéb | Szüreti bál 2018 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Családi nap 2018

A családi nap ismét nagyon jól sikerült. Hálásan köszönjük a segítséget, támogatást azoknak akik eljöttek, és kezük munkájával, jókedvükkel, lelkesedésükkel támogatták a rendezvényünket. Jövőre találkozunk!

Kategória: Egyéb | Családi nap 2018 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Húsvét a Kastélyparkban 2018

Komoly feladat volt az izgatott gyermekeket tanulásra bírni az első órákban, de gyorsan elrepült az idő, és már mehettünk ki a parkba vadászni. Gyermekeink nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a kutatásba, hogy egy tojás se maradjon utánuk a parkban. Köszönjük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Húsvét a Kastélyparkban 2018 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ünnepek

  Karácsonyi Műsor 2017

Kategória: Egyéb | Ünnepek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szalagavató 2017

Kategória: Egyéb | Szalagavató 2017 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva