(2012. június 19. kedd) nap bejegyzései

Jutalom szakkör

A 2010/2011-es valamint a 2011/2012-es tanévben a most már elballagott 8.a tanulói közül 5-5 ember részt vett a Vöröskereszt által megrendezett területi elsősegélynyújtó versenyeken. A felkészítő órákon a tanulók annyira lelkesek és aranyosak voltak, valamint a versenyeken is ügyeskedtek, így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Jutalom szakkör bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elsősegélynyújtó szakkör zárása

Az idei évben már alsó tagozaton két osztály is megismerkedhetett az elsősegélynyújtás alapjaival. A harmadik osztályosok közül a napközis csoportból 18 fő, illetve a negyedikesek közül 13 fő vett részt a heti egy alkalommal tartandó szakkörökön. Az órák alkalmával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Elsősegélynyújtó szakkör zárása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kerületi rajzverseny munkáinak kiállítása

Idén is sor kerül a kerületi rajzversenyen készült rajzok és szobrok kiállítására a Klauzál Művelődési Házban, 2012. június 25-től augusztus 17-ig. Nyári szabad idejükben ha tehetik, tekintsék meg a színvonalas munkákat felvonultató kiállítást. Egy kis ízelítő a kiállítás anyagából:

Kategória: Események, Galériák | Kerületi rajzverseny munkáinak kiállítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva