Ebédbefizetés

Tájékoztató az iskolai étkezési térítési díj befizetés rendjéről

Tisztelt Szülők!

Térítési díj befizetésre az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • WEB-es – bankkártyás – fizetéssel az Önkormányzat honlapján keresztül, amely azbudafokteteny.hu címen érhető el. Ehhez felhasználói név és jelszó szükséges, amelyet az ebedbefizetes@igi22.hu e-mail címre beküldött igénylést követő munkanapon megküldünk. A jelszó kéréséhez szükséges adatok: gyermek neve, iskola megnevezése, osztály. A szülő internetes felületen keresztül a rendelésre megnyitott időszakban tudja leadni és online fizetésre alkalmas bankkártyával kiegyenlíteni a következő havi rendeléseit. A rendelésre nyitott időszak minden hónap 1. 8:00 órától  minden hónap 15-e 24.00 óráig tart. Ezt követően csak külön számla ellenében átutalással történő fizetéssel tudja az étkezést megrendelni a fenti e-mail címen. A rendelés CSAK a fizetés megtörténtével válik megrendelté.

Az efizetes.budafokteteny.hu felületen lehetőség van a tárgyhavi rendelések lemondására is a lemondás szabályai szerint (lemondani kívánt napot megelőző munkanap 9 óráig). Ez a lemondás csak az étkezésre vonatkozik, ettől függetlenül az iskolát értesíteni kell a gyermek esetleges hiányzásáról.

Az online étkezés megrendelés kézikönyve bejelentkezés után a honlapról letölthető.

  • csoportos beszedési megbízással történő fizetéssel, az IGI felé leadott Nyilatkozat csoportos beszedési megbízás teljesítésére és a szülő számlavezető bankjának felhatalmazása után. A banki ügyintézéshez szükséges nyilatkozat az IGI-től igényelhető. A bank felé leadott felhatalmazás alapján, minden hónap 10-ig (munkaszüneti nap esetén az azt követő munkanapon) egyszer megterheljük a számlájukat. Az inkasszó sikerességének figyelemmel kisérése vagy a pótbefizetés teljesítése a szülő felelőssége.
  • a fenti fizetés módok mellett lehetőség van átutalással, illetve csekkel történő fizetésre, melyet írásban kell igényelni az ebedbefizetes@ighu e-mail címen, illetve az iskolatitkárnál.

Intézményváltás esetén az online fizetéshez, valamint a csoportos beszedési megbízáshoz új kód igénylése szükséges. A csoportos beszedési megbízás kódját a bank felé is módosítani szükséges.

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (Gyvt.) 21/A. § szerint elfogadott 18/2012. (VI.25.) önkormányzati rendelet alapján a gyermekétkeztetés megrendelésénél háromszori étkezés, vagy csak ebéd választható.

Bármelyik befizetési módot választja, a „nyilatkozat étkezés igénybevételéről” leadásával rendelkeznie kell arról, hogy a gyermeknek milyen típusú étkezést kíván igényelni.

Az étkezési típus választása hónapon belül nem módosítható. Amennyiben a szülő a jövőben esetleg változtatni kíván az étkezés típusán, erre a következő befizetést megelőző hónap utolsó munkanapjáig van lehetőség a nyilatkozat kitöltésével, amelyet az Intézmények Gazdasági Irodájának kell leadni.

Cím:                       1225 Budapest, Nagytétényi út 274-276.

email.:                  ebedbefizetes@igi22.hu

telefon:                 06-1-229-2650/117

06-20-242-8150

Befizetésnél teljes hónapot kell rendezni,  lemondásra az alábbi módon van lehetőség:

  • az iskola által megadott telefonszámon, az iskola titkárságán lehet az étkeztetést lemondani
  • a 9 óráig lemondott étkezések következő naptól érvényesek
  • a 9 óra utáni lemondásokat csak a lemondást követő második naptól tudjuk érvényesíteni
  • a szabályszerűen lemondott napok a következő havi befizetésnél jóváírásra kerülnek

Kérjük a „nyilatkozat étkezés igénybevételéről” nyomtatványt szíveskedjen kitölteni és első osztályos tanulók esetében 2021. június 15-ig, de legkésőbb a rendelési hónapot megelőző hónap 25-ig az iskolába vagy az IGI e-mail címére visszaküldeni.

A nyomtatványokat e-mailben a hugonnaiiskola@gmail.com címre írt levélben tudják elkérni, vagy személyesen egyeztetett időpontban  (06 1 207 6000) kinyomtatva a portán átvenni.

Budapest, 2021. március 24.

Babiczky Márta

Irodavezető

XXII. ker. IGI

gazdasági ügyintéző

elérhetőség: 06 20 272 – 8712

e-mail cím: ebedbefizetes@igi22.hu

Megkérjük Önöket, hogy hiányzás esetén minden esetben mondják le a gyermekük étkezését a 06 1 207 6000 telefonszámon.

Köszönettel: Az iskola vezetősége.