2013. november 16-án, szombaton délelőtt került sor a Klauzál Házban a már hagyományosan, évek óta megrendezett Suli-várra. A polgármester úr és helyettese, valamint az oktatásért felelős kerületi vezető megnyitója után, a kerület valamennyi iskolája ekkor bemutatkozik, s az érdeklődő szülők beszélgethetnek az iskola vezetőivel, pedagógusokkal, az iskola diákjaival. S míg a szülők választ kapnak kérdéseikre, addig a gyermekeknek lehetőségük van fejlesztő eszközök, különféle játékok kipróbálására, kézműves foglalkozásra.

 Amíg a diákjaink lelkesen osztogatták az iskolánkat ismertető szórólapokat, kedvesen és ügyesen foglalkoztak a kicsikkel, fújták, hajtogatták a lufi-virágokat, addig a kollégák derekasan állták a sarat, s válaszoltak a szülők érdeklődő kérdéseire, ismertették velük iskolánk szokásait, pedagógiai programját és a beiskolázási terveinket. A jövendő első osztályok vezetőivel is megismerkedhettek a szülők.

Reméljük, hogy az érdeklődők családokat és gyermekeiket viszontláthatjuk a bemutató órákon, óvodás foglalkozásokon ill. majd a beiratkozáskor! Jó hangulatban telt el ez a fárasztó délelőtt.