2015. május hónap bejegyzései

Állampolgári eskütétel műsora

Az önkormányzattól érkezett a megtisztelő felkérés, hogy ezúttal iskolánk tanulói adják 2015. március 31-én 11 órakor az Állampolgársági eskütétel ünnepi műsorát. A furulyások Závodszky Zsuzsa betanításában a Szózat elhangzása után népdalcsokrot adtak elő, szólót énekelt Dénes Brigitta. A gyerekek érdeklődve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Állampolgári eskütétel műsora bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pénzkiállítás megnyitóműsora a Szelmann-házban

2015. március 21-én, szombaton délután került sor a Szelmann-ház Télikert Galériájában Kiss László Gábor magángyűjtő „Válogatás 200 ország fém és papírpénzeiből” és „Vasalók a XVII. századtól napjainkig” című kiállítás megrendezésére a Nagytétényi Polgári Kör szervezésében. Lászlóné Varga Éva, a polgári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Pénzkiállítás megnyitóműsora a Szelmann-házban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jótékonysági Gála

2015. március 18-án, szerdán délután 18 órakor került sor iskolánk először megszervezett nagyszabású Jótékonysági Estjére, melyre meghívtuk kerületünk vezetőit, vállalkozókat, üzletembereket, szülőket, régi tanítványokat és a kerületi / környékbeli társadalmi szervek vezetőit, képviselőit. A rendezvény célja, hogy az összegyűjtött adományokkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Interjúk | Jótékonysági Gála bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

4. osztályosok bemutató órája – Montessori módszerével

2015. március 10-én reggel iskolánk első Montessori-osztálya immár harmadszor nyitotta ki ajtóját mindazon érdeklődők számára, akik kíváncsiak, hogy a különböző munkaformák alkalmazásával hogyan tehető érdekessé, színessé, változatossá egy tanítási óra. Cél a Montessori-módszer bemutatásával a tanulók munkához való hozzáállásának, önálló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | 4. osztályosok bemutató órája – Montessori módszerével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Romhányi József Szavalóverseny

2015. március 3-án, kedden délután került sor a már hagyományosnak mondható, 11. alkalommal megrendezett kerületi „Romhányi József Szavalóversenyre” a Nagytétényi Polgári Kör és a Baross Gábor Általános Iskola szervezésében, melyen iskolánk három tanulója is részt vett Bordás Annamária felkészítő tanár … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák, Versenyek | Romhányi József Szavalóverseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva