2014. október hónap bejegyzései

Színház 3. osztály

Hétfőn a harmadikosok megkezdték immár hagyománnyá vált színházlátogatási körútjukat. A három alkalmas bérlet első előadása a Sündisznócska lovagol című bábjáték volt. A bérletet minden gyerek számára osztálypénzből vásárolták meg a szülők, így teljes létszámmal jelen lehettek. Az előadásra vonattal utaztunk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események | Színház 3. osztály bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Futafok 2014

A hagyományosan megrendezésre kerülő Futafok kerületi futóversenyre iskolánk minden tanulója benevezett. A borús, reggel még elég hűvös, később csepergő esős őszi nap azért kellemes időtöltést jelentett mindannyiunknak. Tanulóink becsülettel helytálltak, teljesítették a kijelölt távot. Vagy futottak, vagy szurkoltak a többieknek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események | Futafok 2014 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szüreti felvonulás

Ebben az évben szeptember 27-én már tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Nagytétényi Polgári Kör a hagyományos szüreti mulatságot. Az ünnepség hivatalos megnyitóját a déli harangszó jelezte. László Istvánné, a polgári kör elnöke bemutatta és köszöntötte a megjelent vendégeket, közöttük Szabolcs … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Szüreti felvonulás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva