2013. december hónap bejegyzései

Fogyatékkal Élők Napja alkalmából rendezett műsor

Promontor TV Évek óta iskolánkat kéri fel az önkormányzat vezetése, hogy a „Fogyatékkal Élők Napja” alkalmából rendezett kerületi ünnepségen iskolánk tanulói adják a műsort. Így történt ez ebben a tanévben is. 2013. december 5-én kora délután a kerület vezetőinek – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Fogyatékkal Élők Napja alkalmából rendezett műsor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bemutató óra leendő első osztályos szülők számára

2013. november 26-án reggel a 3. osztályban tartott bemutató matematika órát Pospischek Csilla kolléganő. Erre az órára vártuk – a beiskolázási program-sorozat „Sulivár” utáni első állomásaként – a leendő első osztályosok szüleit, a gyerekeket és az érdeklődőket. Cél a Montessori-módszer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Bemutató óra leendő első osztályos szülők számára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Suli – vár

2013. november 16-án, szombaton délelőtt került sor a Klauzál Házban a már hagyományosan, évek óta megrendezett Suli-várra. A polgármester úr és helyettese, valamint az oktatásért felelős kerületi vezető megnyitója után, a kerület valamennyi iskolája ekkor bemutatkozik, s az érdeklődő szülők … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Egyéb, Események, Galériák | Suli – vár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva