2013. október hónap bejegyzései

Október 23. megemlékezés

2013. október 22-én délelőtt – 2 alkalommal, külön az alsós és a felsős tanulóknak – tartottuk meg az 1956-os forradalomra emlékező ünnepélyünket. Ez az ünnepi műsor eltért a hagyományos csak irodalmi színpad-szerű előadástól. A lírai bevezető és a ritmusos, dinamikus … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Események | Október 23. megemlékezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Októberi bemutató órák

Bakk Viktória és Bordás Annamária kolléganő magyar, Pospischek Csilla és Závodszky Zsuzsanna kolléganő matematika házi bemutató órát tartott a kollégáknak, a szülőknek és az érdeklődőknek főleg a Montessori-módszer és a kooperatív tanulási technikák alkalmazása címmel az osztályokban. A jól felkészült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Októberi bemutató órák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Futafok 2013

A XXII. kerületi Budafok – Tétény Önkormányzat szervezésében 2013. október 5-én szombaton került sor a már hagyománynak számító FUTAFOK-ra, a kerületi futóversenyre. Az egész napos program keretében nemcsak korcsoportonkénti futás fiúk – lányok számára, hanem görkoris és jelmezes futam, valamint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Versenyek | Futafok 2013 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Október 6. megemlékezés

Péteken délelőtt – 2 alkalommal, külön az alsós és a felsős tanulóknak – tartottuk meg a nemzeti gyásznap keretében a tizenhárom aradi vértanúra emlékező ünnepélyünket. Az ünnepi műsor annyiban eltért a hagyományos verses emlékezéstől, hogy vetített képekkel, szép zenei aláfestéssel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Események | Október 6. megemlékezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva