2013. szeptember hónap bejegyzései

Családi nap

Szerencsére a jó idő is kedvezett, így valamennyi tervezett program megvalósult. Igazgató asszony rövid ünnepi megnyitóbeszéde után először régi tanítványunk, Erdélyi Csilla adott rövid koncertet 2 táncoló – vokálozó leánnyal. Majd mindannyian a sportudvaron szurkoltunk az osztályok csapat/sorversenyén, melynek szülők … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Családi nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mobilitás-hete

A kerületi Önkormányzat és a Nagytétényi Polgári Kör kérésére iskolánk is részt vett a Mobilitás-hete rendezvénysorozatban. A feladatunk az volt, hogy egy órán keresztül mozgassunk meg diákot, szülőt, tanárt és minden érdeklődőt ezen a szép napos délutánon. Két részből állt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Mobilitás-hete bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanévnyitó ünnepély

Az első tanítási nap reggelén tartottuk meg a tanévnyitó ünnepélyünket. Az ünnepi műsor főleg a 3. osztályosokra épült, az ebben az osztályban tanítók állították össze és tanították be a gyerekeket. A vidám és hangulatos versek, dalok, táncok és az igazgatói … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Események | Tanévnyitó ünnepély bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Őszi Családi Nap

ŐSZI CSALÁDI NAP 2013. SZEPTEMBER 21. SZOMBAT 8.30-12.30 Programok: 9 óra: Megnyitó és Erdélyi Csilla koncertje 9.30-10.30: Játékos csapat/sorversenyek a sportudvaron 10.30-11.30: Az iskolaudvaron: -Kerékpáros ügyességi versenyek -Sakk -Asztalitenisz -Kézműves foglalkozások -Arcfestés 300 Ft -Csillámtetoválás 300 Ft -Aszfaltrajz-verseny – az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Őszi Családi Nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva