2013. május hónap bejegyzései

Matematika szakkör

Kategória: Egyéb | Matematika szakkör bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aranytoll helyesírás verseny

Aranytoll helyesírás verseny Május 15-én került sor az iskolánkban már hosszú évek óta hagyományosan megrendezendő kerületi „Aranytoll” helyesírási versenyre a 4. osztályosoknak. A kerület minden iskolája képviseltette magát, csak sajnos iskolánk legjobb helyesírója, Szíva Bíborka hiányzott igazoltan hosszabb betegsége miatt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Aranytoll helyesírás verseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hugonnai – Gála

Hugonnai – Gála Szerencsére a jó idő is kedvezett, így még vidámabban, még jobb hangulatban fogtunk bele szerdán a főpróbába, majd csütörtökön délután az előadásba. Minden osztály készült főleg zenés, táncos műsorszámokkal. Először régi tanítványunk, Erdélyi Csilla, a Budafoki Musical … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hugonnai – Gála bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egészségnap

Egészségnap 2013. május 10-én „Egészségnap”- ot tartottunk. Az alsó tagozatos tanulók számára Babay doktornő fogápolási előadást tartott, majd salátakészítés következett, végül játékos sorversenyek zárták a prevenciós programot. Az „Egészségnap” szervezése már hagyománnyá vált iskolánkban, melyről Babay doktornő nagy elismeréssel nyilatkozott. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Egészségnap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva