2013. április hónap bejegyzései

Hangverseny

Különleges élményben részesülhettek azon első és második osztályos kisdiákjaink, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az idei tanévben. 2013. 04. 19-én a Városháza dísztermében hallgathatták meg Panyi Beáta és Bordás Annamária tanító nénik kíséretében, Hegedűs Endre világhírű zongoraművész hangversenyét. A művész úr … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Események, Galériák | Hangverseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Informatika bemutató óra

  Informatika bemutató óra 2013. április 12-én informatika tantárgyból kerületi bemutató órát tartott Kerek Krisztián iskolánk igazgatóhelyettese, informatika tanára, az 5. a. osztályos tanulókkal. A nagy érdeklődést mutatta az a tény, hogy kerületünk hat iskolájából tizenöt kollega jött el a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Informatika bemutató óra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kézműves szakkör

Kategória: Egyéb | Kézműves szakkör bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sakk szakkör

Kategória: Egyéb | Sakk szakkör bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Magyar szakkör

Kategória: Egyéb | Magyar szakkör bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Magyar 8. oszt.

Kategória: Egyéb | Magyar 8. oszt. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Informatika- Sábián Róbert

  Az alábbi képeket Sábián Róbert 5.a osztályos tanuló készítette a Fővárosi Informatika Alkalmazói Tanulmányi Versenyre beadandó pályamunkaként. A képek mellett található letölthető játékot szintén Robi készítette PowerPointban, mellyel jó szórakozást kíván minden Kedves Játékosnak!   Power Point Játék   … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Eredmények, Események, Versenyek | Informatika- Sábián Róbert bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva