2013. február hónap bejegyzései

Informatika verseny

2013. január 31-én került sor a kerületi informatika versenyre, melyen iskolánkat Sábián Róbert 5.a osztályos tanuló képviselte Grafika(5-6) kategóriában. A verseny két részből állt, gyakorlati és elméleti feladatsorból, Robi mindkettőt kitűnően oldotta meg, ezzel első helyezést ért el. A kerületi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Eredmények, Események, Galériák, Versenyek | Informatika verseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Könyvtár verseny

2013.01.23 14:00 A Magyar Kultúra Napja alkalmából iskolánk könyvtárában csapatversenyt szerveztünk felsős tanulóink számára. Osztályonként 4-4 fő vett részt a programon. Bevezetésként minden csapat felolvasta a Kölcsey Ferenc életéről szóló munkáját, majd a feladatlap kitöltése következett. A gyerekek lelkesen, vidáman … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Eredmények, Események, Galériák, Versenyek | Könyvtár verseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bemutató óra képekben

Február 5-én tartottuk az érdeklődők számára az idei első bemutató óránkat. A két leendő első osztályos tanítók, Hókáné Pető Annamária (Ani néni) és Nagy Ivánné (Marcsi néni) izgalmas feladatokkal készültek másodikosaink számára. A következő bemutató óra időpontja: március 5. 8 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | Bemutató óra képekben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva