2012. szeptember hónap bejegyzései

Mese napja

Szeptember 30-án tartják hazánkban a népmese napját, Benedek Elek születésnapjának évfordulója alkalmából. Iskolánk alsó tagozatos tanulói is megemlékeztek, Sporeth Kati néni segítségével. A második osztályosok a Répamesét adták elő, míg a harmadik illetve negyedik osztályos gyerekek egy-egy mese felolvasásával készültek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Mese napja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ókori Olimpia 2012

Iskolánk 1-8. osztályos tanulói vettek részt a sportversenyen, Spárta városállam képviselőjeként. A versenyszámokban a gyerekek lelkesen szerepeltek: ugrottak, futottak, cipelték egymást, törték a fejüket. Szép volt az idő, remek volt a hangulat, és nem utolsó sorban sok értékes ismeretet szereztünk. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Ókori Olimpia 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szent Mihály Kupa

Iskolánk 3-4. osztályos tanulói részt vettek a X. Szent Mihály Napok keretében immár hagyományosan megrendezett labdarúgó versenyen. A legjobb játékosunk, Sziva Bíborka még külön dicséretet is kapott a szervezőktől. Csapatunk tagjai: -Sziva Bíborka -Vajda Bence -Fonyódi Olivér -Gedrus Dominik -Zsóri … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Eredmények, Események, Galériák, Versenyek | Szent Mihály Kupa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pályázati ajándékok átadása

Iskolánk néhány tanulója egy sikeres pályázatot követően ajándékcsomagot vehetett át.  

Kategória: Egyéb, Események, Galériák | Pályázati ajándékok átadása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ebédbefizetések időpontjai

Kategória: Ebédbefizetés | Ebédbefizetések időpontjai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szülői értekezletek

2. a               szeptember 10., hétfő 16:00 3. a               szeptember 11., kedd 16:30 4. a               szeptember 10., hétfő 16:30 5.a                szeptember 12., szerda 16:00 6.a                szeptember 12., szerda 16:00 7.a                szeptember 12., szerda 16:00 8.a                szeptember 18., kedd 17:00 8.b                … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb, Események | Szülői értekezletek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2012. Évnyitó

2012. szeptember 3-án reggel ismét becsengettek a tanulók, tanítók, tanárok számára. A kis elsősök érdeklődve hallgatták a nagyobb tanulók által előadott évnyitó-műsort. Erika néni köszöntője után “hivatalosan” is Hugonnais-diákká lettek avatva, melyet szalagtűzéssel pecsételtek meg. Sok örömet, szerencsét és kitartást … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | 2012. Évnyitó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva