2012. június hónap bejegyzései

Jutalom szakkör

A 2010/2011-es valamint a 2011/2012-es tanévben a most már elballagott 8.a tanulói közül 5-5 ember részt vett a Vöröskereszt által megrendezett területi elsősegélynyújtó versenyeken. A felkészítő órákon a tanulók annyira lelkesek és aranyosak voltak, valamint a versenyeken is ügyeskedtek, így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Jutalom szakkör bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elsősegélynyújtó szakkör zárása

Az idei évben már alsó tagozaton két osztály is megismerkedhetett az elsősegélynyújtás alapjaival. A harmadik osztályosok közül a napközis csoportból 18 fő, illetve a negyedikesek közül 13 fő vett részt a heti egy alkalommal tartandó szakkörökön. Az órák alkalmával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Elsősegélynyújtó szakkör zárása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kerületi rajzverseny munkáinak kiállítása

Idén is sor kerül a kerületi rajzversenyen készült rajzok és szobrok kiállítására a Klauzál Művelődési Házban, 2012. június 25-től augusztus 17-ig. Nyári szabad idejükben ha tehetik, tekintsék meg a színvonalas munkákat felvonultató kiállítást. Egy kis ízelítő a kiállítás anyagából:

Kategória: Események, Galériák | Kerületi rajzverseny munkáinak kiállítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyen-mezben felkerekedett egy remek sereg :)

Negyven fele csemete egyen-mezben felkerekedett, s lelkesen elmenetelt egy remek helyre, melyre “ezer” esztendeje kedve lenne. Ehhez nem tettek egyebet ezen eltelt hetekben: nem rendetlenkedtek, engedelmesen cselekedtek s ezzel szereztek jegyet e remek terembe, melynek neve Elevenpark. (Nevettek, estek-keltek, de … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Egyen-mezben felkerekedett egy remek sereg :) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mini city látogatás

Első osztályos diákjaink különös birodalomba, a Mini city-be látogattak május 30-án. Gyerekként, saját méretükhöz igazítva pillanthattak bele a felnőttek világába. Kipróbálhattak különféle foglalkozásokat: eladó, pénztáros, fodrász, fogorvos, festő stb. A legnépszerűbb a mini 3D-s mozi, a Tények stúdiója, valamint a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Mini city látogatás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kosár kupasorozat utolsó állomása

Egész éven át tartó kosárlabda kupasorozat utolsó versenyén, 2012. május 27-én, immár negyedszerre vehettük át egymás után a kupát és az aranyérmet! A 4-szeres kupagyőztes csapat tagjai: Beján Flórián, Kopál Zoltán, Pulik Márk, Czakó Attila, Horváth Gábor, Körmendi Bence, Speier … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Eredmények, Galériák, Versenyek | Kosár kupasorozat utolsó állomása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva