2012. május hónap bejegyzései

Állatkerti kirándulás

2012. május 11-én, pénteken az Állatkertbe kirándult a 2. osztály. Utaztunk busszal, villamossal és a kis földalattival. Sok szép növényt, érdekes állatot láttunk. Mindenhova be- és felmásztak a gyerekek, ahová csak lehetett, és ráadásul épségben elő is került a végén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Állatkerti kirándulás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Múzeumi látogatás a MÜPA-ban

Első osztályasaink 2012.05.16-án különleges programon vehettek részt. A Művészetek Palotájában található Ludwig Múzeum szervezésében múzeumpedagógiai foglalkozáson ismerkedtek meg az időszaki kiállítás mellett az épület azon területeivel is, amelyek nem nyitottak a hétköznapi látogatók számára. A gyerkőcök érdeklődéssel fogadtak minden információt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Múzeumi látogatás a MÜPA-ban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rendőrségi előadás

Április 26-án alsós osztályainknál tett látogatást a XXII. kerület Rendőrkapitányság törzszászlósa, Bédi Tamás. A gyerekeknek előadást tartott többek között közlekedésbiztonsági témában. A kisdiákok tájékozottak voltak ezen a területen, de az új információkat érdeklődve és kíváncsian fogadták.

Kategória: Események, Galériák | Rendőrségi előadás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ovisok látogatása

Április 25-én első osztályosaink vendégül látták a Beszélj Velem Óvoda gyerkőceit. Nagy izgalommal készültek arra, hogy megmutassák az ovisoknak, milyen klassz dolog az iskola!

Kategória: Események, Galériák, Ovi-suli | Ovisok látogatása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva