2012. február hónap bejegyzései

Februári nyílt órák

2012. február 21-én ismét megtekinthettek iskolánkban az érdeklődő szülők egy-egy nyílt óránkat. A montessori módszeren alapuló órát Panyi Beáta és Bakk Viktória tanítónénik tartották, míg a hagyományos elveket követő órát Pospischek Csilla tanítónéni. Legközelebbi és egyben idén az utolsó nyílt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | Februári nyílt órák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Farsang

Nagy sikerrel vagyunk túl a farsangi ünnepségünkön. Természetesen a jelmezes felvonulással indítottuk a délutánt, majd láthattunk egy társastánc-bemutatót, és az este bekövetkeztével nosztalgia zenekar húzta a talpalávalót mindenki nagy örömére. Gratulálunk a jelmezverseny nyerteseinek, a tombola nyerteseknek és mindenkinek, aki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Farsang bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ovi-suli 2012.február

Ismét ellátogattak hozzánk a Napocska Napközi Tagóvoda nagycsoportosai. 2012 február 17-én, szerdán a havazás ellenére is nagy mosollyal érkeztek az ovisok hozzánk. Játékos sportfoglalkozással indítottak a gyerekek, aztán zenés angolon a színekkel ismerkedhettek meg, végül egy kis kézműveskedésen vehettek részt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Galériák, Ovi-suli | Ovi-suli 2012.február bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Budaörsi Légimentő bázis látogatása

2012. február 2.-án a tavalyi és az idei év elsősegélynyújtó versenyére készülő két csapat (10 fő) látogatta meg a budaörsi Légimentő bázist. A diákok Dr. Sóti Ákos előadásában egy nagyon tartalmas délutánt tölthettek a mentőhelikopter társaságában. A tanulók megismerhették a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Budaörsi Légimentő bázis látogatása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva