Események kategória bejegyzései

Farsang 2016

Kategória: Események, Galériák | Farsang 2016 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A magyarországi németek kitelepítésének 69. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezést a Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Nagytétényi Polgári Kör, a Nagytétényi Sváb Emlékhelyen.   http://www.promontortv.hu/2016/01/25/a-nemet-kitelepitettekre-emlekeztek-nagytetenyben/

Kategória: Egyéb, Események | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

December 4-én iskolánk 3. és 4. osztályos tanulói közül sokan ellátogattak az évek óta hagyományosan megrendezésre kerülő Mikulás ünnepségre, amit az Iparos Egylet szervez. Marcsi néni és Viki néni kíséretével egy nagyon jó hangulatú, vidám, ajándékokban gazdag délután töltöttek el … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Népmese napja

Kategória: Események, Galériák | Népmese napja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. szeptember 19. Családi nap

Az idei Családi nap képekben:

Kategória: Események, Galériák | 2015. szeptember 19. Családi nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Határtalanul Erdélyben

Határtalanul! program 2018-Erdélyi kirándulás     Előkészítő óra A felkészítő órára a gyerekek ismereteket szereztek az adott tájegységekről, az odakapcsolódó történelmi, irodalmi eseményekről, tényekről. A foglalkozás során a felkészítő tanárok az ismereteket diavetítéssel közvetítették, majd a tanulók kooperatív tanulástechnika alkalmazásával … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Határtalanul Erdélyben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Állampolgári eskütétel műsora

Az önkormányzattól érkezett a megtisztelő felkérés, hogy ezúttal iskolánk tanulói adják 2015. március 31-én 11 órakor az Állampolgársági eskütétel ünnepi műsorát. A furulyások Závodszky Zsuzsa betanításában a Szózat elhangzása után népdalcsokrot adtak elő, szólót énekelt Dénes Brigitta. A gyerekek érdeklődve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Állampolgári eskütétel műsora bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pénzkiállítás megnyitóműsora a Szelmann-házban

2015. március 21-én, szombaton délután került sor a Szelmann-ház Télikert Galériájában Kiss László Gábor magángyűjtő „Válogatás 200 ország fém és papírpénzeiből” és „Vasalók a XVII. századtól napjainkig” című kiállítás megrendezésére a Nagytétényi Polgári Kör szervezésében. Lászlóné Varga Éva, a polgári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Galériák | Pénzkiállítás megnyitóműsora a Szelmann-házban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jótékonysági Gála

2015. március 18-án, szerdán délután 18 órakor került sor iskolánk először megszervezett nagyszabású Jótékonysági Estjére, melyre meghívtuk kerületünk vezetőit, vállalkozókat, üzletembereket, szülőket, régi tanítványokat és a kerületi / környékbeli társadalmi szervek vezetőit, képviselőit. A rendezvény célja, hogy az összegyűjtött adományokkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Események, Interjúk | Jótékonysági Gála bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

4. osztályosok bemutató órája – Montessori módszerével

2015. március 10-én reggel iskolánk első Montessori-osztálya immár harmadszor nyitotta ki ajtóját mindazon érdeklődők számára, akik kíváncsiak, hogy a különböző munkaformák alkalmazásával hogyan tehető érdekessé, színessé, változatossá egy tanítási óra. Cél a Montessori-módszer bemutatásával a tanulók munkához való hozzáállásának, önálló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | 4. osztályosok bemutató órája – Montessori módszerével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva