Beiskolázás kategória bejegyzései

4. osztályosok bemutató órája – Montessori módszerével

2015. március 10-én reggel iskolánk első Montessori-osztálya immár harmadszor nyitotta ki ajtóját mindazon érdeklődők számára, akik kíváncsiak, hogy a különböző munkaformák alkalmazásával hogyan tehető érdekessé, színessé, változatossá egy tanítási óra. Cél a Montessori-módszer bemutatásával a tanulók munkához való hozzáállásának, önálló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | 4. osztályosok bemutató órája – Montessori módszerével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bemutató óra a 4. osztályban

2014. november 25-én reggel iskolánk első Montessori-osztálya nyitotta ki ajtóját mindazon érdeklődők számára, akik kíváncsiak, hogy a különböző munkaformák alkalmazásával hogyan tehető érdekessé, színessé, változatossá egy tanítási óra. Erre az órára vártuk – a beiskolázási program-sorozat „Suli-vár” utáni első állomásaként … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Galériák | Bemutató óra a 4. osztályban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

SULIVÁR 2014. november 15-én, szombaton délelőtt került sor a Klauzál Házban a már hagyományosan, évek óta megrendezett “Suli-várra”. Karsay Ferenc polgármester úr ünnepi megnyitója után Németh Zoltán alpolgármesterrel körbejárta az iskolákat, személyesen üdvözölték az intézményvezetőket, érdeklődtek a sikerek/problémák iránt, valamint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Suli – vár

2013. november 16-án, szombaton délelőtt került sor a Klauzál Házban a már hagyományosan, évek óta megrendezett Suli-várra. A polgármester úr és helyettese, valamint az oktatásért felelős kerületi vezető megnyitója után, a kerület valamennyi iskolája ekkor bemutatkozik, s az érdeklődő szülők … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Egyéb, Események, Galériák | Suli – vár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Beiskolázási körzetek

Hugonnai Vilma Általános Iskola körzetébe tartozó teleépülések, utcák és terek nevét az alábbiakban közöljük:     Akó utca, Angeli utca,  Angolna utca, Ánizs utca, Aranyhegyi utca, Aranyforint utca, Átjáró utca, Balin utca, Bányalég utca, Barackos út 20-tól és 19-től, Barka … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás | Beiskolázási körzetek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bemutató óra képekben

Február 5-én tartottuk az érdeklődők számára az idei első bemutató óránkat. A két leendő első osztályos tanítók, Hókáné Pető Annamária (Ani néni) és Nagy Ivánné (Marcsi néni) izgalmas feladatokkal készültek másodikosaink számára. A következő bemutató óra időpontja: március 5. 8 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | Bemutató óra képekben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Beiskolázás

 

Kategória: Beiskolázás, Egyéb, Események, Ovi-suli | Beiskolázás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Suli-vár 2012

November 17-én, a Klauzál Házban megrendezésre került az immár hagyományosnak mondható Suli-vár, ahol kerületünk iskolái mutatkoznak be.  A mi iskolánk pedagógusai is készültek erre az alkalomra, és színes, érdekes eszközökkel, játékokkal vártuk az érdeklődő szülőket és gyerekeket.

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | Suli-vár 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyílt óra

2012. november 27-én 8 órától nyílt órát tartunk a második osztályban, ahol a Montessori pedagógia szellemében oktatjuk és neveljük tanulóinkat. Tanít: Bordás Annamária Minden leendő első osztályos gyermeket és szüleit szeretettel várjuk!

Kategória: Beiskolázás, Események | Nyílt óra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Februári nyílt órák

2012. február 21-én ismét megtekinthettek iskolánkban az érdeklődő szülők egy-egy nyílt óránkat. A montessori módszeren alapuló órát Panyi Beáta és Bakk Viktória tanítónénik tartották, míg a hagyományos elveket követő órát Pospischek Csilla tanítónéni. Legközelebbi és egyben idén az utolsó nyílt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beiskolázás, Események, Galériák | Februári nyílt órák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva